Manifit

Over mij

Hallo, ik ben Nicole Wauters. Wat leuk dat je op mijn site kijkt! Hier lees je over wat ik met Slanksalon Manifit allemaal doe. Maar je wilt vast ook wel weten met wie je te maken krijgt, als je mij inschakelt om jouw persoonlijke doelen te helpen bereiken. Ik vertel dan ook graag wat over mezelf.

Van jongs af aan wilde ik al voor anderen zorgen en dat is er nooit meer uitgegaan. Ik word er gewoon zó blij van. Maar in 2012 zat ik niet zo lekker in mijn vel. Ik voelde me te zwaar en hikte daar echt tegenaan. Ik kwam toen met een gewichtsconsulente in contact, ging hardlopen en diëten en viel 12 kilo af in een half jaar tijd. Ik had al mijn energie weer terug. Sterker nog, ik besloot zelf ook gewichtsconsulente te worden. Dat was het begin van Slanksalon Manifit.

Sindsdien heb ik heel wat opleidingen gevolgd, ben ik gediplomeerd gewichtsconsulente en gecertificeerd voor hoofd-, nek-, schouder- en rugmassages. Ik heb me bovendien gespecialiseerd in het werken met etherische oliŽn en maak gebruik van bewezen methoden en producten om een gezond gewicht te bereiken.

Naast mijn baan als onderwijsassistente is Slanksalon Manift nu mijn passievolle, uit de hand gelopen hobby. Het geeft me veel voldoening. Net zoals ik er als onderwijsassistente enorm van geniet om jonge kinderen nieuwe doelen te laten bereiken, ze zelfvertrouwen te geven en ze te zien stralen, voelt het ook enorm fijn om datzelfde voor volwassenen te kunnen betekenen. Het blijft iedere keer weer bijzonder om het vertrouwen te krijgen, betrokken te mogen zijn in iemands onzekerheden en persoonlijke doelen en hier een positieve bijdrage aan te kunnen leveren. Ik hoop dat ook voor jou te mogen doen.

Wil je een keertje vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met me op. Ik luister graag naar jouw verhaal en leg uit hoe ik jou persoonlijk kan begeleiden naar een fittere, vitalere en gezondere toekomst. Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen!

Manifit Manifit