Manifit

Producten

StraightAway

Straight Away

Straight Away bestaat uit een serie complete maaltijdvervangers in de vorm van shakes, havermout, soepen, repen en warme gerechten. De producten bevatten alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiƫle voedingsstoffen per maaltijd om in de dagelijkse behoefte te voorzien.

Straight Away is een Nederlands merk. Straight Away biedt je een reeks kwalitatieve afslankproducten gecombineerd met de juiste professionele begeleiding. Je valt nooit alleen af, maar altijd onder begeleiding. Ik zorg ervoor dat we samen jouw doel bereiken. En dat gaat zeker lukken!

In de markt van maaltijdvervangers en afslankproducten onderscheiden wij ons door de unieke en hoogwaardige samenstelling van in ingrediƫnten in de producten. Hierdoor is het verantwoord om Straight Away producten ook voor langere tijd te gebruiken. Alle Straight Away producten worden op een verantwoorde manier geproduceerd en zijn aspartaamvrij! Daarnaast zijn er ook nog lactose- arme en glutenvrije producten.

Weight-Losing Expert Master

Weight-Losing Expert Master

In combinatie met de shakes kunt u ook gebruik maken van de Weight-Losing Expert Master. Dit apparaat helpt u nog eens extra met:

  • Het afbreken en oplossen van vet
  • Afvallen
  • Mooier maken van het lichaam en de huid
  • Ontspannen en verhogen van de weerstand
  • Werkt ontspannend
  • Zorgt voor een gezonde slaap.

Vakkundig dieet advies

Vakkundig Dieet Advies

Aan de hand van de Schijf van Vijf kunt u in mijn praktijk ook terecht voor het juiste dieet op maat!

An Shen hoofd-, nek-, schouder- en rugmassage

An Shen Hoofd-, Nek-, Schouder- en Rugmassage

Vanaf 1 december 2016 kunt u in mijn praktijk ook terecht voor een An Shen massage. Deze massage werkt enorm ontspannend en helpt bij klachten zoals hoofdpijn en spierpijn. Bovendien werkt de massage vooral therapeutisch.